سلام. خسته نباشید..من نهم آذر  سقط با قرص داشتم که بعد از خونریزیم حدود ۲۰روز گذشت که شد ۹ دی و پریود شدم در حد کم..و آخرین  سونو که رفتم روز اول بهمن بود که گف هیچ چیزی داخل رحمت نیس و پاکه پاکه.ولی الان پریود نشدم و بی بی چک زدم مثبت شد..چیکار کنم الااان؟ آخه اگه حامله میشدم باید سونو اول بهمن نشون میداد دیگه.اینم بگم بی بی روز دوازده بهمن زدم.و اگه بخوام دوباره سقط،کنم با قرص مشکلی پیش نمیاد؟ چون بچه کوچیک دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خاته دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بی بی چک تست دقیقی نیست. باید آزمایش دهید . اگر قصد بارداری ندارید باید روش جلوگیری مطمئنی داشته باشید. سقط به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود و میتواند منجر به عواقب بعدی شود. روز خوش