پست سلام من همیش پریودم ۲۸روزه است نه کمتر نه بیشتر اما این ماه نمیدونم چرا اینطوری شده من ماه پیش ۲۱دی شدم باید این ماه ۱۹میشدم اما الان دو روز نشدم دلیل نامرتب شرن پریود چیه؟در ضمن من نه استرس داشتم نه مسافرت چیزی نه اقدام کردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل محصل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تغییرات زیر یک هفته پریودی طبیعی است و چون یک بار اتفاق افتاده است ارزش پی‌گیری ندارد. تغییرات هورمونی، تغییرات فصلی‌‌‌‌..... از دلایل آن میباشد. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش