احتمال سقط کامل

سلام من هفته ۵بارداریم هست ۸عدد قرص سایتوتیک زیر زبانی خوردم مقدار خیلی کم خون ریزی کردم و یه لخته کوچیک هم دفع کردم اما اصلا هیچ دردی نداشتم در حین خوردن قرصا تحرک هم داشتم و چای نبات و چیزای گرم هم زیاد خوردم

الان جنین دفع شده آیا  هیچ دردی هم ندارم خونریزیم هم کمه باید چیکار کنم؟تا دردم بگیره و دفع بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
با پزشکتان مشورت کنید. ابتدا باید بررسی شوید تا وضعیتتان مشخص شود و بر اساس آن ادامه درمان مشخص شود. مراجعه کنید. روز خوش