سلام،پسرم19ماهشه و اشتهاش زیاد خوب نیس ،شبا بیدار میشه واسه شیر چطور آرومش کنم و اول از شیر شب بگیرمش و دکتر گفتن که تدریجی شیرش و قطع کنم آیا ضرر داره تا 2سال شیر نخوره؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
برای از شیر گرفتن مطمئن باشید غذای کمکی خوب می خورد. غذاها را مقوی درست کنید و هنگامی که گرسنه است ابتدا غذای کمکی بدهید تا تقاضای شیر نکند. هر بار شیردهی را به تعویق بیندازید و تا وعده ها کمتر شود. قبل از خواب هم شام کامل بدهید تا گرسنه نباشد. شیر پاستوریزه هم در برنامه غذایی قرار دهید.