خود ارضایی و ترک آن

سلام و عرض خسته نباشید

زنی 27 ساله هستم که حدود 8 ساله متاهل هستم و صاحب دختری 5 ساله

شاغلم و درسم هم در حد عالی ادامه دادم. از نظر مذهبی انسان معتقدی هستم و اهل دو دو تا چهار تا کردن اعمالم.

از سن حدودا 13 ساله متاسفانه خود ارضایی کردم تا به این سن و الان هم ماهی دو بار این عمل رو دارم

کلا سر در گم هستم هم از نظر شرعی که کارم اشتباهه هم از نظر روانی و...

چیکار کنم برا ترکش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، برای پاسخ به سوالتون بایستی جواب یکسری سوالات را بدانم، مثل اینکه در حال حاضر خودارضایی هر چند وقت یکبار انجام میشود، دوم اینکه کیفیت رابطه جنسی شما با همسرتان چگونه است، آیا رابطه جنسی با ایشان برای شما لذت بخش و رضایت بخش لست و به همراه ایشان به اوج لذت جنسی می رسید؟خودارضایی در زندگی جنسی شما و همسرتان چه تاثیری گذاشته؟