رابطه جنسی بعد از زایمان

سلام در اوایل بارداری بهم گفتن اصلا نباید رابطه ی جنسی داشته باشی اوایل برام سخت بود ولی عادت کردم الان پسرم ۱۶ ماه شه و رابطه نداشتم خیلی ناراحتم در ارگاسم دچار مشکل شدم و حجم کارهای خونه برام زیاده خیلی سرد شدم هر روز فقط زندگی میکنم و از آینده نگرانم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
با همسرتان در این مورد صحبت کنید. از انجام کارهای غیر ضروری خودداری کنید و کمی به خودتان استراحت دهید. معاشقه را بیشتر و فواصل بین نزدیکی ها را کاهش دهید. اگر مشکل رفع نشد حتما با یک مشاور مشورت کنید. استرس خود دلیل بزرگی برای این مشکل میتواند باشد. روز خوش