با سلام خدمت شما. من خانمی ۳۰ ساله هستم،۵ ساله متاهلم، فرزند ندارم. شاغل هستم. مشکلی که دارم این هست که لذت از زندگی و در کنار همسرم نمیبرم، همسرم آدم خوبیه، اما هیچ اشتیاقی بهش احساس نمیکنم، مشکل اینه که من روز بعد از عقد هم پشیمون شدم و در این ۵ سال هر از گاهی این حس بد و آزاردهنده پشیمانی به سراغم میاد. ما قبل از عقد چندماهی آشنایی بدون اطلاع والدین داشتیم، در حد صحبت تلفنی. وقتی این احساسات سراغم میاد حرفی نمیزنم، همسرم هم تو خودش میره و اصلا نمیپرسه مشکلت چیه و خودشو مشغول میکنه.

در کنارش  احساس خوشحالی ندارم و نمیتونم ساعتها بشینم و باهاش حرف بزنم.

احساس میکنم جدا بشم بهتره، همین ۵ سالی که خودم و همسرمو آزار دادم به نظرم زیاد هم هست. لطفا راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل شاغل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما دوست عزیزم
طلاق چاره راه شما نیست، لااقل الان نیست. چیزی که مهم تره کنکاش در علتهای درون شما است که باعث لذت نبردن شما از زندگی میشود، تا زمانی که این دلایل پنهان و افکاری که شما را به سمت بی میلی هدایت میکنند نشناسید ممکن است بعد از طلاق هم آرامش نداشته باشید. قبل از صحبت درباره طلاق و باز شدن این مبحث در زندگی مشترکتون زمانی رو به خودتون و رسیدگی به احوال درونیتون اختصاص بدید، به یک مشاور با تجربه مراجعه کنید و بعد از اون مجدد به تصمیمتون فکر کنید.