سردرگمی در تصمیم گیری

برای سردرگمی چه پیشنهادی دارین برای تصمیم گیری همیشه سردرگم بودم الان برای جدایی سردرگمم نمیدونم چیکار کنم به نتیجه قطعی برسم که دوباره فرداش یک تصمیم دیگه نگیرم. لحظه ای رفتار میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما دوست من

سردرگمی یک اصطلاح کلی است و خودش میتونه نشونه ای باشه برای اینکه شما دید کلی نسبت به موضوعات زندگیتون دارید و به دلیل اینکه به جزییات توجه نمیکنید دید مناسبی از موقعیتتون به دست نمیارید بنابراین تصمیمی که میگیرید یک تصمیم ناپخته است که بعدها احتمال تغییر آن وجود دارد

در مواقعی که در شرایط تصمیم گیری قرار میگیرید ابتدا چند راه حل حتی ساده برای موضوع در نظر بگیرید ، مهم این است که شما ذهن خود را به فکر کردن درباره چند راه حل عادت بدهید

بعد از اون از خودتون بپرسید آیا این تصمیم بهترین تصمیم شما میتونه باشه؟ یا برای اینکه از این موقعیت خلاص بشید دارید این تصمیم رو میگیرید؟ اگر تصمیم شما صرفا برای فرار از یک موقعیت باشه درست نیست

سپس از خودتون بپرسید و در یک لیست بنویسید که ضررهای این تصمیم چیست و منفعتهای اون برای شما چیست؟ چه موضوعاتی رو با این اقدام به دست میارید و چه موضوعاتی رو از دست میدید؟ اگر ضررهای اون تصمیم بیشتره بهتره مدت بیشتری رو برای بررسی گزینه های دیگه یا تغییر شرایط در نظر بگیرید

در نهایت با بررسی جوانب تصمیمتون رو عملی کنید و مسولیت انتخابتون رو قبول کنید