سرد بودن در رابطه جنسی

سلام ببخشید من دوماهه از نظر جنسی خیلی سرد شدم مشکل من چی میتونه باشه

من خیلی داغ بودمو همیشه هم رابطه داشتیمو همسرمم خیلی راضی بود

ولی تو این دوماه خیلی سرد شدمو موقع رابطه ترشح ندارم مثل قبل خشکم بعضی موقع ها همراه با سوزش

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
باید شرح حال دقیقی از شما گرفته شود. گاهی مشکلات خانوادگی، استرس ها، نگرانی ها میتواند دلیلی برای آن باشد. با همسرتان صحبت کنید. معاشقه را بیشتر کنید و فواصل نزدیکی را کوتاه کنید و از ژلهای لوبریکنت استفاده کنید‌ روز خوش