حضانت فرزند پسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 3387 بازدید 4 تبادل تجربه

با سلام و عرض خسته نباشيد

من پسرى ١٠ ماهه دارم و با همسرم در يكى از كشور هاى اروپايى زندگى ميكنيم شوهرم اينجا خيلى اذيتم ميكنه و من رو به شدت هر روز كتک ميزنه و من ديگه كم آوردم و شوهرم به من ميگه بايد برى ايران و اونجا بچه رو هم بدى به خانوادم و برى پى زندگى خودت و ايشون  نميخواد برگرده هيچوقت ايران مادر شوهرم وكالت تام ازش داره و اينكه پدر و مادرش ميخوان بچم رو ازم بگيرن از نظر مالى هم من تو ايران يک خونه به اسم خودم دارم آیا همسرم يا مادرش ميتونن بچم رو ازم بگيرن خواهش ميكنم كمكم كنيد خيلى تو شرايط بدى هستم ممنونم🙏🙏🙏

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
حضانت طفل مشترک تا سن 7 سالگی با شماست و زوج تنها می تواند دادخواست ملاقات فرزند را تقدیم دادگاه نماید ، هر چند با توجه به اینکه شما مقیم خارج از کشور هستید نتوانند حکم مذکور را در کشور محل اقامت شما اجرا نمایند و مقررات کشور مربوطه این اجازه را به آنها ندهد
ضمناً شما نیز می توانید با دادن وکالت به وکیل دادگستری بعضی اقدامات و حقوق خویش را در ایران مطرح و مورد پیگیری قرار دهید

موفق باشید

تجربه شما

خب چرا اونجا با پلیس تماس نمیگیری!؟ اینطوری که من شنیدم در کشورهای اروپایی به شدت مدافع حقوق زنان و کودکان هستن؟!

اصلا به ایشون ربطی نداره که شما رو مجبور کنه برگردی

اونجا هستی از قوانین داغون اینجا کمک میخوای

زنگ بزن پلیس

چرا برای طلاق همونجا اقدام نمیکنی حضانت فرزند توی خارج با مادره بعد از اونم وقتی شما مقیم اونجایی کسی نمیتونه ازت بچه رو بگیره حتی اگر مسافرتی به ایران داشته باشی چون دیگه ایرانی محسوب نمیشی

واقعا که.چطور دلش میاد

مگه روانیه؟

عزیزم تا بچت کوچیکه زودتر تکلیفت رو روشن کن ..انشالله که هفت سالش بشه دیگه بهت وابسته شده و اونوقت نمیتونن بگیرن ازت

خانم محترم شما توی کشور اروپایی زندگی میکنید و کتک میخورید؟! اونجا تمام حق و حقوق با زن هست ازش شکایت کنید دولت حمایتتون میکنه و نه تنها راحت طلاق میگیرید بلکه حضانت فرزندتون و نیمی از اموال همسرتون به شما تعلق میگیره.

@sninoosh

درسته که حق و حقوق با زن هست ولی اولا بهتره آدم تا مجبور نشده سراغ کمک های دولتی نره وبعدشم خانمی که سرکار نمیره تو غربت خیلی سخته بدون همسر باشه باید اول یه کار مناسب پیداکنه بعد جدابشه