رفتار تقلیدی کودک

سلام. دختر من وارد ۵ سال شده و فعلا تک فرزنده مشکلی که داریم اینه که وقتی با چند تا بچه دور هم جمع شدن‌ هرکاری اونجا انجام بدن اینم انجام میده و برعکس. مثلا بهش میگم بیا غذا بخور حتی اگه گشنه هم باشه اگه اونا نخوردن اینم غذا نمیخوره و حتی دستشویی رفتن اونا هم باید برن دستشویی وگرنه این نمیخوره. چشمش که به چند نفر میافته کلا اخلاقش عوض میشه.و بی ادب میشه و حرف گوش نکن...وقتی میایم خونه حسابی مودب میشه.

دراینجور مواقع من چه رفتاری داشته باشم بهتره؟؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

ابتدا لازم است يادآوري كنم كودكان اين گروه سني باتوجه به افزايش مهارتهاي اجتماعيشان بيشتر تمايل دارند با همسالان خودشان ارتباط داشته باشند و اين همسالان تجربيات يادگيري را براي آنها تامين ميكنند كه به طريق ديگه نميتوانند آنها را كسب كنند .

شما با فراهم آوردن فرصتهاي بازي مي توانيد به او نشان دهيد چگونه با همسالان خودش ارتباط برقرار كند و همچنين با دادن رهنمود درباره اينكه چگونه با ديگران رفتار كند بر روابط اجتماعيش تاثير بگذاريد.
نكته مهم بعدي اينست كه شما در مهموني و يا در جمع دوستانش نميتوانيد اورا تربيت كنيد پس بهتراست در جمع صبور باشيد ولي قبل از شركت در مهماني برايش توضيح دهيد كه چه انتظاراتي از او داريد و وقتي هم به منزل برگشتيد در مورد اتفاقات رخ داده با او صحبت كنيد و از او نظر خواهي كنيد و روش تشويق محرك خوبي ميتواند باشد پس اورا به خاطر رفتارهاي مثبت هرچند كوچكش تشويق كنيد و يادآور شويد كه به او افتخار ميكنيد.
سپاس