سلام. یک ماهه بعد از پریود هنوز کمر دردم مونده. التهاب داره رحمم. پاپ اسمیر دادم التهاب نشون داد و وجود باکتری متوسط رو به بالا .کمر دردم بیشتر و بیشتر شده. کلا نمیتونم آنتی بیوتیک بخورم. فقط سه روز خوردم و شیاف گذاشتم. هنوز التهاب دارم و کمر درد. یه نقطه روی استخوان کمرم سمت راست درد داره.

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
درد لگنی بعلت وجود عفونت و التهاب امکان دارد خود را بصورت کمر درد نشان بدهد. با وجود عفونت و التهاب مطرح شده در پاپ اسمیر شما، باید به ماما یا متخصص زنان مراجعه کنید و داروی مناسب تجویز شده توسط پزشک را تا درمان کامل ادامه بدهید. از مصرف خودسرانه هر نوع آنتی‌بیوتیک یا داروی دیگری جدا خودداری کنید. در نظر داشته باشید هر نوع عفونت درمان نشده امکان بوجود آمدن عوارض جدی را خواهد داشت.
درعین حال مراجعه به متخصص ارتوپد جهت بررسی وضعیت کمر شما هم توصیه میشود.