سال 93 با یک مجتمع ساز شریک شدیم و 690 ملیون به حسابش پول ریختیم اما قولنامه ننوشتیم چجور میتونیم ثابت کنیم که با ایشون شریک بودیم آیا از طریق استشهاد محلی میتونیم ثابت کنیم در دادگاه که با ایشون شریک بودیم؟و اینکه صدا از ایشون دارم که گفته باشه شریک هستم پشت گوشی آیا اون صدا مدرک به حساب میاد اگر به حساب میاد طبق کدام بند از قانون؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 46 جنسیت مرد شغل املاک وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. بله شما به استناد فیش های واریزی و شهادت شهودی که از موضوع شراکت شما اطلاع دارند می توانید دادخواست اثبات شراکت در دادگاه مطرح نمایید.

2. بله هر دلیلی که دلالت بر شراکت شما داشته باشد می تواند در دادگاه مورد استفاده قرار گیرد و قاضی را به صدور رای مبنی بر شراکت شما مجاب نماید.

3. حتما برای طرح دادخواست و اقامه دعوا با وکیل اقدام نمایید.

موفق باشید