درد شدید در هر دو پاشنه پا

چهار سال هست که پشت پاشنه راستم بسیار دردناکه و راه رفتن را  برام سخت کرده الان ۶  ماهه که پشت پاشنه چپم هم درد داره و دست میزنم درد در هر دو پا کاملا حس میشه.پای راستم ورم هم داره عکس دیجیتال  گرفتم فقط تشخیص یه خار خفیف داده اما جدیدا چون فشار به زانوهام آوردم زانوی چپم موقع راه رفتن صدای ساییدگی مفصل میده.

خیلی  ناراحت و نگرانم تو رو خدا یه دارو یا راهکاری بدید درد پاشنه هام بیفته.

حتی فیزیوتراپی هم رفتم و بدتر شدم. مسکّن ها هم دیگه فایده نداره .ناپروکسن. ژلوفن، نوافن، ایندومتاسین.

تابحال به دو سه تا ارتوپد هم مراجعه کردم اما فقط یکی از این قرصها رو دادن و بی نتیجه.

دایما هم تو خونه دمپایی پا می کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
مشکل شما احتمالا بخاطر خار پشت پاشنه پا هستش
موثرترین درمان برای این مشکل استفاده از شاک ویو درمانی هستش که امواج صوتی پرقدرت رو به استخوان اضافه میفرسته و باعث از بین رفتن خار پشت پاشنه میشود
البته کمی در جلسات اول ممکن است كمي دردناک باشه ولی در حال حاضر موثرترین و جديدترين درمان می باشد.