با سلام

من بخاطر بیماریم مجبورم تا زمان بارداریم از قرص یاسمین استفاده کنم الان مدتیه متوجه لک هایی روی گونم شدم که قبلا نبودن خیلی نگرانم

از برخی دوستان شنیدم عوارض قرص یاسمین هستش من خیلی نگرانم بخاطر بیماری تنبلی تخمدانم میتونم دارومو قطع کنم از طرفی نگران این لک ها هستم تورو خدا راهنماییم کنید که چیکار کنم واسه پوستم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام البته باید لکه های شما دیده شوند ولی اگر از نوع ملاسما باشند ابتدا باید قرص جلوگیری را قطع کنید و سپس با کرمهای ضد لک و مزوتراپی لک را درمان کنیم