سلام جناب دکتر .خسته نباشید .ببخشید من مزاحم شدم یه سوال کوچیک داشتم .من سال گذشته یک عمل کیست موکوسل روی لب داشتم که مدتی بعد لبم بی حس بود و به مرور برطرف شد ( الان ۹۹ درصد از بین رفته بی حسیش

) من دندان عقل فک پایینم روی کانال عصب هست و به من گفتند در صورت بیرون آوردن احتمال بی حسی لب وجود داره .

من میخواستم بدونم چون یک شاخه از اون عصب سه قلو هست آیا این اتفاق در آینده میتونه منجر به درد عصب سه قلو بشه یا ارتباطی نداره ؟ممنون .من خیلی اتفاقی در مورد این عصب اطلاعات کسب کردم و متوجه شدم درد وحشتناکی داره و میترسم که نکنه با درآوردن دندان عقل و آسیب احتمالی به شاخه عصب پایینی در آینده این درد سراغ من بیاد .ممنون میشم پاسختون بشنوم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل آزاد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین روز خوش؛نه خیر هیچ ارتباطی ندارد فقط با عصب دندانی درگیر است.