سلام ببخشید من امروز فهمیدم حامله هستم به صورت ناخواسته یه دختر دو ساله دارم چشمه چپش دچار انحراف و افتادگی پلک هستش دکترش گفته بود برای بارداری دوم باید دکتر ژنتیک بریم بعد دوباره بچه دار شیم ولی متاسفانه الان حامله شدم میخواستم بدونم راهی برای سقط هستش چون واقعا نمیخوام الان اصلا شرایطشو ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٨ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
در اولین فرصت با یک مشاور ژنتیک و چشم پزشک مشورت کنید. نگران نباشید. برای فرزندتان هم با یک چشم پزشک متبحر مشاوره کنید. جهت تشکیل پرونده بارداری مراجعه کنید. روز خوش