ویار و روحیات بارداری

سلام من از اون موقعی که فهمیدم باردارم ویار شدیدی دارم علاوه بر اون اصلا نمیتونم تو خونه بمونم دلم همش میگیره میخوام گریه کنم تو رو خدا بگید چیکار کنم خوب شم.

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تا حدی به علت تغییرات بارداری است خودتان را سرگرم کنید و به فعالیتهای لذت بخش بپردازید. مطالعه کنید، ورزش کنید و اگر علائمتان بهتر نشد با پزشکتان مشورت کنید. ب ۶ میل کنید. روز خوش