ضعیف شدن اعصاب در روزهای پریودی

سلام. من آدمی هستم که به خاطر مشکلات بسیار زیاد زندگی همیشه تحت فشار و استرس و اضطراب بودم. از طرفی این امکان هم برام فراهم نبوده که برم مشاوره و حداقل بخشی از مسائل رو به کمک مشاور حل کنم. برای همین همیشه خودم سعی کردم مثبت فکر کنم، مقاوم باشم، ورزش کنم و غیره و اتفاقا نسبت به چند سال پیش پیشرفت زیادی داشتم و اینم بگم که اکثر اوقات من شرایط زندگیم رو قبول میکنم و سعی میکنم اگه راه حلی هست بهش برسم و اگه نیست فراموش کنم یا باهاش کنار بیام. در کل خدمتتون عرض کنم من خوبم تا وقتی که پریود نشم. ینی چند روز قبل از پریودی تمام کارای مثبتی که برای خودم از لحاظ ذهنی انجام دادم به یک باره فرو میریزه و من درمونده میشم. تا چند روز شبها تا صبح گریه میکنم و ریتم خوابم بهم میریزه. هر چی بدبختی دارم و ندارم یادم می افته و عذاب میکشم و خودم و یه موجود ضعیف و بیچاره حس میکنم. با اطرافیان برخورد بدی دارم هرچند سعی میکنم خوب باشم ولی سر مسائل کوچیک،  انفجارهای عظیمی خلق میکنم و جالبه که چند دقیقه بعدش به شدت پشیمون میشم و معذرت خواهی میکنم و اگه امکانش باشه توضیح میدم که چرا یه همچین برخوردی داشتم، از رفتار خودم عذاب میکشم و شرمنده میشم واقعا. تقریبا چند روز قبل از پریودی این رفتارای عجیب غریب من ادامه داره تا روز دوم یا سوم. بعد دوباره من همون آدمی میشم که قبلش بودم و چند هفته تلاش میکنم، ریتم خوابم و با هزار زحمت دوباره درست میکنم و مثبت فکر میکنم و وقتی دوره پریودی فرا میرسه روز از نو روزی از نو! و من حسرت به دل موندم که دو ماه پشت سر هم بیاد بره و من رفتارم تغییر نکنه. می خواستم از محضرتون بپرسم همه دخترا یه همچین حسی رو تجربه میکنن یا من به خاطر فشارای زندگی تو دوران پریودی تغییر میکنم؟ روش هایی هست که بشه از حجم این نوع رفتارا تو همچین روزایی کم کرد؟ ممنونم از لطفتون

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل مهندس عمران وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
همه ی خانمها این نوسانات خلقی رو در دوره ی PMS یا همون دوره ی چند روزه ی قبل از پریود تجربه میکنند ولی شدتش در همه ی افراد یکسان نیست برای برخی خیلی بیشتر‌‌ و برای برخی کمتره که این علاوه بر مسائل روانی به مسائل جسمی هم ارتباط داره که با یک آزمایش خون مشخص میشه بدن شما چه چیزی رو کم داره و با مصرف قرص شما کمتر دچار این نوسانات میشوید، به طور مثال زینک، آهن و روی جزو مواردی هستند که کمبودشون در بدن باعث بهم ریختگی هایی میشود.
علاوه بر این با دقت کردن به سیکل دقیق پریودتون و ثبت تاریخهاش از طریق اپلیکیشنهایی مثل flo میتونید با پیش بینی زمان پریود مدیریت بیشتری روی رفتارتون داشته باشید
اما اگر بتونید از روانشناس تحلیلی هم برای حل کردن مسائل دیگه تون استفاده کنید خیلی خوب هستش