آزار جنسی در کودکی

سلام وقت بخیر

از وقتی باردار شدم خواب زیاد میبینم ولی یکی از خوابهام که هم تکرار میشه و هم با ناراحتی و کمک خواستن از خواب میپرم، دیدن آدمهایی هست که در کودکی و نوجوانی آزارم دادند (ین آزار در حد لمس بوده) همیشه توی یه اتاقی گیر افتادم و نمیتونم از دستشون فرار کنم و  صحنه های بچگیم تکرار میشه. آیا راه حلی داره؟ باید هیپنوتیزم بشم یا حتما روانکاوی میخواد؟ خودم میتونم به خودم کمک کنم؟

ممنون میشم سوالمو جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما دوست عزیزم
بهتره به یک روانکاو مراجعه کنید تا از طریق تعبیر خوابهاتون به احساست حل نشده درباره اون اتفاقات پرداخته بشه، خیر نیازی به هیپنوتیزم نیست و تنها با چند جلسه روانکاوی موضوع حل و فصل میشه