جابجایی زمان پریود

سلام...من سه روز از موعد پریودیم میگذره و پریود نشدم.....دل درد و کمردردونفخ و یبوست وخستگی شدید،گرفتگی بدن، سرگیجه و حساس شدن سینه و تهوع هم دارم......بی بی چک منفی شد،دیروز از درد ،،دکتر آزمایش  بتا نوشت،انجام دادم،منفی بود،یکو چهاردهم بود ،،ولی همچنان دیروز تا حالا پریود نشدم و علائم رو دارم....حالا چیکار  کنم؟؟میخواستم ببینم چیزای گرم بخورم تا پریود بشم زودتر یا همچنان صبر کنم،،،ممکنه که باردار باشم مگه؟

درضمن من ححدودا بیست روز پیش اقدام داشتم یکی دوبار......روزهای تخمک گذاریم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بی بی چک تست دقیقی نیست و برای آزمایش هم زود اقدام کرده اید. صبور باشید و بعد از تاخیر ده روز آزمایش انجام دهید و بر اساس جواب ادامه درمان مشخص میشود. روز خوش