پیراستام و بی قراری شبانه

دخترم یک سال و ده ماهشه، دور سرش کوچیکه، مشکل ریسه رفتن داره و بسیار کم بیش فعاله، دیر هم به حرف اومد، دکتر براش پیراستام تجویز کردن، دیشب برای اولین بار بهش دادم، نصفه شب بیدار شد گریه و بیقراری میکرد، جوری که سابقه نداشت، چرا؟ اوایلش اینطوره تا بدنش عادت کنه؟ یا غیر طبیعیه و ادامه ندم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

معمولا پیراستام بیقراری نمیدهد مگر اینکه حساسیت در کودک به این دارو وجود داشته باشد.