درد پایین کمر و ران

سلام من 20 سالمه حدودا یک ماهه اقدامم. از بعد از پریودی ماه پیشم.ذحدودا 5 6 روز مونده به موعدم فقط چند تا علایم کوچیک دارم ولی حالت تهوع ندارم اما یک مایعی حالت شیر دارم تو سینم امروزم لکه بینی دارم پایین کمرمم خیلی درد میکنه با رونم.  میشه راهنماییم کنین ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
از نظر هورمون پرولاکتین چک شوید. مسائل بهداشتی را بهتر رعایت کنید از نظر مشکلات زنان و ارتوپدی چک شوید. اگر تاخیر بیش از ده روز داشتید آزمایش بارداری بدهید.‌روز خوش