سلام

خسته نباشید من ۲۲ روز پیش سقط  داشتم و روز دهم بعد از سقط خونریزیم تمام شد و روز بعدش یعنی روز یازدهم یه نزدیکی بدون جلوگیری داشتم و سه روز بعدش چهارتا ال دی خوردم و دیگه روزی یک دونه ال دی مصرف کردم اما مدام حالت تهوع و دل درد و سرگیحه و سردرد دارم

آیا ممکنه روز دهم بعد از سقط باردار شده باشم مجدد؟

برای انجام تست تا کی باید صبر کنم ؟چون نمیدونم موعد پریود بعد از سقط کی هستش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بانو، زمان تخمكگذاری در خانمهايی كه سقط داشته اند ، متفاوت است ولی معمولا در همان ماه اول اتفاق می افتد. البته بسيار بعيد است كه شما باردار شده باشيد . علائمتان بخاطر مصرف خودسرانه و غلط هورمونيست و به شما توصيه ميكنم به اين كار ادامه ندهيد ،چون مطمئنا آسيب ميبينيد.