دوز مصرفی متفورمین ۷۵۰

سلام خانم دکتر من دو ماهه روزی دو تا متفورمین گلای وانس ۵۰۰ میخوردم ولی این ماه هر داروخانه ای رفتم نداشتن و تونستم متفورمین گلای وانس ۷۵۰ پیدا کنم. میخواستم بدونم میتونم این رو همون روز دو تا مصرف کنم؟ در ضمن من ماه قبل یه کیست ۵ سانت تو تخمدان چپم دیده شد که الان دارم ال دی میخورم. مگه خوردن متفورمین نباید جلوی تشکیل کیست رو بگیره؟  ممنونم از جوابدهیتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

تصمیم گیری برای دوز دارو باید با بررسی حضوری انجام شود.وزن.قد.جواب آزمایشهاو...درتنظیم دوز دارو موثر است.

متفورمین در مواردی به تنهایی تخمک گذاری را ایجاد میکند و در نتیجه کیست تشکیل نمیشود و در مواردی هم خیر.و این هم بستگی به شرایط بیمار دارد