سردرد بدون ورم و کبودی

سلام . من دو روزه که پشت سرم سمت چپ درد میکنه دقیقا میشه گفت بغل گوشم اونم یه منطقه ...دردشم مثل دردی هستش که انگار به جایی زدم اون قسمت درد میکنه اما مطمعنم که به جایی نزدم بعد همش دست میزنم کاملا درد رو حس میکنم نه کبوده و نه ورمی اون اطراف هستش دلیلش چه میتونه باشه؟ جدیه ؟ خطرناکه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با عرض سلام ووقت بخیر نگران نباشید اگر اخیرا دچارسرماخوردگی شدید میتواند مربوط به عوارض ویروسی سرماخوردگی باشد
اما درهرصورت سردردی با این شرح حال معمولا خطرناک نیست واگر با مسکن واستراحت بهترشود نیاز به پیگیری خاصی ندارد .