ارتباط چشمی نوزاد

باسلام و احترام

من دوقلو دارم که 31 هفته و 2 روز دنیا اومدن و الان 5 ماه و 18 روزشونه یکیشون الحمدلله از نظر تکامل عالیه و اون یکی حدود 2 ماه و نیم همش بستری بوده عمل فتق هم انجام داده و در کل خیلی اذیت شده و از نظر تکاملی بد نیست مثلا میخنده قان و قون میکنه شیشه شیرشو میگیره عروسک و اسباب بازی رو میگیره و سمت دهنش میبره، چنگ میزنه و از دیشب داره تلاش میکنه دمر بشه ولی متاسفانه ارتباط چشمی نداره یا خیلی کمه مثلا وقتی باهاش حرف میزنم به یه سمت دیگه مثلا بالا یا دوطرف نگاه میکنه ولی واکنش نشون میده و میخنده بازی خیلی میکنه ولی با این اوصاف وقتی رو زمینه ارتباط چشمی خیلی ضعیفی داره و تو بغل که اصلا به کسی نگاه نمیکنه خیلی نگرانم واسه این مسئله و میترسم اوتیسم داشته باشه و البته انحراف چشم ضعیفی هم داره

با توجه به نارس بودن هم شنوایی هم شبکیه دوبار بررسی شده و مشکلی نداشتن

ضمنا در حده یک و نیم دقیقه در سه ماهگی نوار مغز گرفتم و الحمدلله نشانی از تشنج نداشته

نگران این دوتا مسئله ام آیا بچم اوتیسم داره؟ و آیا انحراف چشمش خوب میشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام. عذر تقصیر بابت تاخیر در جوابگویی.
بابت پیگیری هایی که دارید خوشحال هستم و تبریک میگم به شما مادر خوب.
تشخیص اوتیسم به این زودی مطرح نمیشه. اوتیسم علائم دیگه ای هم داره که باتوجه به مواردی که عنوان کردید بعید میدونم فرزندتون طیفی از اوتیسم باشه. وقتی بچه در بغل هست اولویتش نگاه کردن به وسایل دورتر هست. ترجیح میده که به اشیا و یا محیط دورتر نگاه کنه چون براش راحت تره.
در رابطه با انحراف چشم فرزندتون، آیا متخصصی تا حالا ویزیت کرده؟ به متخصص نوزاد و کودک مراجعه کنید تا علت انحراف و درمان آن بررسی بشه. چون مسئله ای نیست که بشه بدون معاینه و مدارک پزشکی نظر داد.
موفق باشید