دیابت در بارداری

سلام. من بخاطر مشک لpcos قند ناشتام 100 شده آیا من دیابتی هستم؟ من اصلا قند مصرف نمیکنم و به تغذیه درست اهمیت میدم و خانوم لاغر اندام هستم و بیشتر تغذیه من میوه جات هست که خودمو باهاش سیر میکنم اهل تنقلاتم نیستم دکترم میگه اولا قندت بالا نیست دوما بخاطر مشکل تنبلی تخمدانت قند بدنت بهم ریخته اما چون مادرم دیابتی هست نگرانم که دچار دیابت شده باشم باید چیکار کنم آیا حرف پزشکم دسته که بخاطر مشکل تخمدانم این مسئله پیش اومده و واقعا ربطی به تغذیه ام نداره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

باعرض سلام
در صورتی که شما باردار باشید قند ناشتا 100باشه  میتونه دیابت باشه و شاید نیازبه دارو داشته باشید ولی اگر باردار نیستید قند ناشتا بین 100تا 126 در حالت پیش دیابت قرار دارید و باید تحرک داشته باشید و رژیم غذایی تون رو رعایت کنید یعنی مصرف کربوهیدرات رو کم کنید که البته میوه ها هم جزوه واحد کربوهیدرات حساب میشود.