بارداری و لکه بینی

سلام . من کیست پلی کیستیک داشتم و با دارو باردار شدم .دکترم از همون هفته سه که متوجه بارداری شدم فرمودن برای جلوگیری از سقط، هرشب شیاف پروژسترون و هر روز قرص دوفاستون باید مصرف کنم. تو هفته پنج برای بررسی سلامت جنین که دکتر ببینن تو ساک هست و بررسی چندقلویی تجویز سونو واژینال داد و دیروز انجام دادم اما من که تا این روز حتی یک قطره خون هم ندیده بودم  دیشب و پس از سونو واژینال خونریزی کردم و امروز لک بینی دارم. آیا سونو واژینال سبب تحریک و خونریزی و لکه بینی شده است؟ خواستم بدونم برای شنیدن صدای قلب جنین با سونو شکمی هفته چند مراجعه کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام

اگر زخم دهانه رحم نداشته باشید سونو واژینال هیچ تاثیری نداره

سونو شکمی هفته هشتم باید بدهید.