سلام خسته نباشید ما یکسال و نیم عروسی کردیم که تو این مدت شوهرم مشکل واریکوسل داشت بعد عمل کرد بعدش ازمایش دادکه گفتن یکم ضعیفه و داروهای تقویتی دادن و خودم آزمایش هورمونی وتیروئید دادم که تیروئیدم مشکلی نداشت اما آنتی مولرینم 0/57 است میخوام ازتون بپرسم میتونم به طور طبیعی باردار بشم یا اصلا قادر به مادر شدن ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
میزان هورمون آنتی مولرین شما پایین تر از حد طبیعی است.  بهتر است برای بارداری، به متخصص زنان مراجعه نمایید تا از روش های کمک باروری استفاده نمایید.