چگونه عدد بتا بالاتر بره؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 52 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام روز ١٢بعد از انتقال جنين ٥ روزه بتام ٤٣.٤١ بود و بايد دو روز ديگه تكرار كنم راهی هست كه با خوردن دارو يا تغذيه خاص به بالا رفتن بتا بشه كمكی كرد ؟ ممنون ميشم راهنماييى بفرماييد در ضمن من جز  غذای معمولی و موز و نشاسته هيچ ميوه و چيز خاصى مصرف نكردم از ترس اينكه باعث سقط نشه .

اطلاعات تکمیلی

سن ٤٠ساله جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
بتا اچ سی جی هورمونی می باشد که از طریق جفت ترشح می شود و با دارو و تغذیه نمیتوان میزان آن را زیاد نمود. درکل میزان آن هر ۴۸ ساعت دوبرابر افزایش می یابد.

تجربه شما

متاسفانه بتای من دو روز بعد از ٤٣ به ٣٨پايين اومده

تشکر از شما ممنونم