درمان تبخال تناسلی

با سلام. من امروز متوجه شدم تبخال تناسلی دارم دکتر بهم قرص و اسپری دادن. من میخوام دو ماه دیگه جنین انتقال بدم آیا این ویروس مانع کار من میشه یا مانع بارداری میشه خیلی ناراحتم و استرس دارم میشه لطفا راهنماییم کنید

رابطه جنسی تا چه مدت نداشته باشم

اصلا با این وضع میشه دیگه زندگی کرد یا جدا بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
در صورتی که تبخال در نزدیکی دهانه واژن نباشد، مشکلی ایجاد نمی کند. نگران انتقال جنین نباشید.
بله میتوان زندگی نمود. همسرتان به متخصص اورولوژی مراجعه نمایند در صورت عدم ابتلا به این ویروس، واکسن آن را تزریق نمایند. در زمان نزدیکی حتما کاندوم استفاده نمایید.