دوست داشتن معلم زمان کودکی همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 124 بازدید 1 تبادل تجربه

یک ماهه  همسرم معلم کلاس دومش رو از طریق تلگرام پیدا کرده خیلی دوستش داره و خیلی حرفهای عاشقانه بهش میزنه

مثلا یار دبستانی من هر لحظه که با هاتون صحبت میکنم به عمرم اضافه میشه

هنوز عطری که زده بودین تو ذهنمه راه رفتن خرامان و....

یا خیلی براش جوک و کلیپ میفرسته البته طنز مشکل دار نه

اونم همش بهش جان و ... میگه

من خوشم نمیاد بهش میگم انقدر صمیمی نشو باهاش میگه هم سن مادرمه من دوستش دارم دروغ بگم

از لحاظ مالی و امکانات برای من کم نمیزاره ولی محبت خیلی خیلی کم

یعنی یه درصد اون حرفهای عاشقانه ای که به اون میگه به من نمیگه

سن شوهرم ۳۷

اون ۵۰

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم به نظر میرسه همسرتون معنی تعهد در ازدواج رواشتباه برداشت کردند
هر نوع رابطه ای چه عاطفی، چه جنسی با هرکسی و با هر سن وسالی برقرار کند که همسرش از اون رابطه رضایت نداشته باشد عدم تعهد محسوب میشود
حتی اگر همسرتون ایشون رو دوست داشته باشند اجازه ندارند از کلمات عاشقانه  وصمیمانه استفاده کنند
با هسرتون خیلی دوستانه صحبت کنید و بهشون بگید این نوع روابط به زندگی مشترک تون آسیب های جدی میزنه پس لطفا عشق دوران کودکی رو مهار کن و اجازه نده زندگی و رابطه ای که براش زحمت کشیدیم خدشه دار بشه . من تو رو دوست دارم و برای زندگی مون تلاش مثبت می کنم و انتظار دارم تو هم همینکارو کنی. برای همین ازت میخوام این رابطه رو تمومش کنی حتی اگر تو فکر میکنی چیزی نیست و ایشون از تو خیلی بزرگتر هستند
درمورد رابطه خودتون هم توقع محبت فقط از طرف همسرتون نداشته باشید شما سهم تون رو در رابطه انجام بدید حتی اگر همسرتون اینکارو نمی کند
کاری کنید که محیط خانه و شما بشید محل امن همسرتون. اون زمان شما دیگه نگران روابط همسرتون نخواهید بود چون شما به رابطه صمیمی بین تون مطمئن هستید
کتاب مهارتهای زناشویی مک کی رو مطالعه کنید

تجربه شما

خب با سن بالای معلمشون نگران چی هستی؟ مگه ایشون مادرش ویا خواهرش رو دوست داره شما ناراحت میشی علاقه ایشون به معلمش هم یک نوع دوست داشتن ازهمون نوع خونوادشه وبا عشق و علاقه نسبت به شما فرق داره. اگه همسرتون مشکل دار بود با دخترا رابطه برقرار میکرد