درمان کیست هموراژیک

با سلام کیست هموراژیک به ابعاد ۳ سانت دارم و مدتی هست درد بسیار شدید و تهوع دارم و به دلیل مشکل صفرا و کراتین فعلا نمیتونم دارو مصرف کنم راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

کیست هموراژیک بااین اندازه ،اگرعلایم زیادی ندارید،بدون داروهم خودبه خودجذب میشود.
وازطرفی اگردردبسیارشدیدوتهوع وبی اشتهایی وسایرعلایم شکم حادرادارید،داروفایده نداردونیازبه جراحی است