پرتوقع بودن همسر

سلام من شوهرم خیلی پر توقعه همش میگه میخوایم خونه بخریم بابای تو و بابای من باید بهمون کمک کنن بخریم چیکار کنم از سرش بیفته فکر میکنه وظیفشونه کمکم کنید چه جوری بهش بفهمونم نباید اونا بدن؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
میتونید براشون توضیح بدید که شما مایل نیستید این درخواست رو از خانواده تون داشته باشید و اگر فعلا شرایط خرید رو خودتون ندارید به زمان دیگه ای موکولش کنید یا اگر امکان گرفتن پول به صورت قرض و برگردوندن اون براتون وجود داره و شما هم با این مساله مشکلی ندارید این کار رو انجام بدید.