حرف گوش نکردن دختر دو ساله

 من به دختر 2 سالم هر چی میگم گوش نمیده یک حالت مستقلی داره به قول معروف خیلی خودمختار دوست ندارم لجباز باشه خیلی از چیزارو با مهربونی میگم گوش نمیده و زود گریه میکنه واقعا میترسم بزرگتر بشه از پسش برنیام ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

از اعتمادتون به نی نی سايت سپاسگزارم

كودک دوساله تازه درحال كشف محيط خودش است به همين دليل است كه دوست دارد خودش كارهايش را انجام دهد و هر چقدر شما سعی كنيد در مقابل خواسته های كودک مقاومت نشان دهيد باعث تشديد لجبازی كودک ميشويد پس توصيه ميكنم با كودک كودكانه رفتار كنيد چرا كه درک كودک با شما متفاوت می باشد و متوجه خطراتی و نگرانی های شما نيست ، در عوض زمانيكه رفتار پرخطری از او ميبينيد فورا با انجام پيشنهاد يک بازی جايگزين كه دلچسب و مورد علاقه كودک باشد رفتارش را هدايت كنيد.

سپاس