کجی گردن کودک

سلام من کودک ۷ ماهه دارم که گاهی اوقات گردنش را کج نگه میدارد یعنی سه یا چهار روزی سرشرو گردنش صافه بعد یهو گردنش کج میشه تا چند روز ادامه داره پیش چند تا دکتر بردم همه آزمایش و سونو عکس و چشم پزشکی همه چی اوکی ولی نمیدونم چرا کج نگه میداره لطفا راهنماییم کنید..

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اگر معاینات چشم پزشکی نماز بوده، حتمن توسط یک ارتوپد کودکان ویزیت شود.