سلام خسته نباشید من ترشحات سبز و پنیری سفید دارم کشت ادرار دادم فقط باکتری بود نه چیز دیگه ای. خیلی نگرانم هفته ۱۰ هستم و نمیتونم دارویی استفاده کنم این ترشحات خطرناک اند تو این هفته؟ ترشحاتم زیاده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت مرد شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مادر عزيز، در بارداری ترشحات زيادتر از حد طبيعی است و اين بد نيست ولی زمانيكه رنگ آن نرمال نيست و يا ترشحات پنيری شكل داريد، نياز به درمان دارويی داريد و باكتری در ادرار نيز نياز به بررسی دارد. مايعات بيشتر استفاده كنيد.