مشکلات دوران کودکی و فراموش نکردن آن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 32 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام...خسته نباشید

۲۹ سالمه و متاهل و یک دختر ۲.۵ ساله دارم

وقتی بچه بودم خیلی بین بچه ها فرق میذاشتن ۴ تا خواهر برادر بودیم و من دختر سوم بودم و به نوعی تو سری خور و رفتارهای بدی باهام داشتن.

خواهر و مادرم بیشتر وقتشونو با هم میگذروندن و منو تحویل نمیگرفتن و مسخره میکردن.

خیلی احساس تنهایی و افسردگی میکردم

نه محبتی نه صمیمیتی و اکثر اوقات دعوا بود

وقتی ازدواج کردم هم محبت کردن بلد نبودم

الان مشکلم با دخترمه یک وقتایی شادم و یکم که میگذره نمیدونم حوصلم سر میره چی میشه یک دفعه عصبی و پرخاشگر میشم...و دخترمو از خودم میرونم

باید چیکار کنم؟

چطور میتونم بحرانهای کودکیمو حل کنم تا به زندگی الانم لطمه وارد نشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما بانوی عزیز
از شما ممنونم که به سلامت خودتون و تربیت صحیح کودکتون اهمیت میدید، بینش شما نسبت به کودکی تون باعث میشه که بتونید رفتارهای خودتون به خوبی مدیریت کنید، رفتار فعلی شما به دلیل الگو گرفتن سبک تربیتی خودتون در کودکی و تکرار اون با کودکتون است ، سبک تربیتی والدین شما سهل گیرانه بوده که در اون به نیازهای شما توجه نمیشده و علاوه براون شما مقایسه و تحقیر هم میشدید، اولین قدم‌ برای رفتار درست با فرزندتون و تغییر اون الگوی قدیمی این هست که نیازهای طبیعی سن کودکتون و تاثیر رفتارهاتون رو بر کودک بشناسید، کتابهای فرزند پروری بخونید و از مشاور کمک بگیرید، شروع به تمرین کلامی صحبتهای محبت آمیز با فرزندتون بکنید و بهش بگید دوستش دارید یا اینکه چقدر قشنگ صحبت میکنه، کارهاش رو تحسین کنید و بهش بگید بچه ی دوست داشتنیه، و در آخر کاری که بهتره هیچ وقت فراموش نکنید و‌ از‌ کودکتون دریغ نکنید در آغوش گرفتن و بوسیدن بچه اس، لمس بچه توسط مادر امنیتی رو به بچه میده که اندازه اش قابل توصیف نیست، برای برطرف کردن مسائل گذشته خودتون هم میتونید از درمانگر تحلیلی کمک بگیرید.
موفق باشید

تجربه شما

خیلی ممنون تشکر واقعا لطف کردید🙏🙏🙏