سلام‌خسته نباشید

من همسرم اعتیاد به تریاک داره یک سالی بود ترک کرده بود ولی کلاسای ان ای رو نمی رفت

فهمیدم که دوباره شروع کرده واقعا خسته شدم نمیدونم چجوری باهاش صحبت کنم هم دلم میسوزه براش هم ازش تنفر پیدا میکنم

اینم بگم تا حالا جلوی من مصرف نکرده و من ندیدم ولی خب میدونیم که مصرف داره بیرون از خونه

چیکارکنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل منشی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و اعتیاد

سلام به شما وعذر خواهی بابت تاخیر در پاسخدهی اعتیاد بیماری هست که هر لحظه احتمال عودش وجود داره بنابراین نباید ناامید شوید همین که یه سال از مواد دور بوده نقطه مثبتی هست ولی به شما توصیه میکنم به مراکز ترک اعتیاد مراجعه کنید وبا مشاور در ارتباط باشید تا با کمک روان درمانی های همسرتان نقاط ضعف وعوامل عود کننده را شناسایی کرده ودر نهایت با اگاهی دادن به شما در جهت درمان قدم های موثرتری برداشته شود لطفا مراجعه کنید به یقین میگم به راحتی میتوانید این بیماری را بشناسید وکنترلش کنید  مادر کنار شما هستیم موفق باشید