درمان کیست تخمدان

152 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام .خسته نباشید.تقریبا ۲ ماه قبل تخمدان چپم کیست ساده فاقد سپتاو جز سالید به ابعاد ۲۵در ۱۵میلیمتر داشت.ماه قبل سونو دادم از بین رفته بود.ولی سمت چپ زیر نافم تیر میکشه و درد میکنه احتمال داره برگشته باشه؟

سونو گرافیم اینو نشون داده:در آدنکس راست یک فولیکول به دیامتر۱۶تا۱۷ م م به همراه تعدادی فولیکول کوچک و در آدنکس چپ تعدادی فولیکول در حد ۸ تا ۹ م م قابل رویت میباشد.

ممنون از جوابتون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اين سايز كيست حساب نمي شود و درحال حاضر هم سونو نرمال است

تجربه شما

با سلام بستگی به درمانهای انجام شده دارد ولی مصرف دارو به همراه ايوای كمک كننده است نهايتا اگر جواب ندهد ای وی اف

سلام.من تخمدان پلی کیستیک دارم تنبلی تخمدان.همسرم چهاردرصد تحرک اسپرم ضعیفه.دکتر رفتیم دارو و آمپول دادن ولی نتیجه نگرفتیم کمکون کنین توروخدا