سوزش هنگام نزدیکی

سلام خسته نباشید ۲۶سال دارم حدود پنج سال ازدواج کردم تقریبا اکثر اوقات به محض ورود آلت همسرم تاپایان رابطه سوزش میگیرم بخصوص اخیرا که به حدی بود که ازش خواستم واژنم رو فوت کنه علتش چی هست تحریک میشم و کنارش از روغن بچه برای لزج بودن هم استفاده شده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
سوزش شما در هنگام نزدیکی به دلیل عدم انگیزش کافی می باشد، بهتر است با یک فرد سکسولوژیست مشورت نمایید‌.
همچنین بهتر است معاینه گردید تا احتمال عفونت شما رد گردد.

اگر می خواهید از روان کننده استفاده کنید، سعی کنید نوعی را انتخاب کنید که پایه اش آب باشد. استفاده از روغن بدن در ایجاد باروری تاثیر ندارد ولی مناسب این کار نیست. شما برای تسهیل عمل نزدیکی بهتر است از ژل های لوبریکان محلول در آب استفاده کنید. این ژل تاثیری در باروری شما نیز نخواهد داشت.