استرس و اضطراب زیاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 86 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۲۲ سالمه و ۴ ساله ازدواج کردم‌. راستش از قبل حساس و رنجور بودم ولی این یکی دو سال بخاطر یکسری مشکلات بیشتر شد(با اینکه مشکلات رفع شد ولی اخلاقای گند من موند).حس میکنم هم استرسم زیاده هم اضطراب متاسفانه زود عصبی میشم و پرخاشگرم هستم.از خودم خیلی بدم اومده.اصلا از شخصیتم لذت نمیبرم.اکثرا فکر میکنن من خیلی معمولی ام و مشکل اعصاب ندارم و آرامش اعصاب دارم. ولی خودم میدونم آرامش درست حسابی ندارم.چه دکتری برم؟ روانشناس یا روانپزشک؟

دکتر انقد خسته ام که از خودم حتی با کوچک ترین چیزا دچار تنش و استرس میشم. تو رو خدا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
عزیز دلم خوشبختانه شما اونقدر جوان هستی که فرصت زیادی برای حل کردن مشکلات و رسیدن به آرامش داری،کاهش استرس و اضطراب و کنترل خشم و پرخاشگری امروزه با روش‌های مختلف قابل تعدیل هستن و با همراهی و کمک روانشناس می‌تونید به راحتی درمان بشید،اگه شدتش خیلی زیاده بهتره به روان‌پزشک مراجعه کنید و اگه ایشون تشخیص دادن که نیاز به دارو درمانی دارید دارو مصرف کنید و در کنارش حتما از روانشناس مشاوره بگیرید تا تکنیک‌های مدیریت خشم و ریلکسیشن رو یاد بگیرید و مرحله به مرحله اجرا کنید...
با آرزوی تندرستی

تجربه شما

سلام

بنظرم بهتره اول به روانشناس مراجعه کنی ،اگر لازم بود خودش ارجاع میده به روانپزشک