رضایت پدر برای خواستگاری

سلام .من خواستگاری دارم که بهم علاقه داریم و هر دو تحصیل کرده و شرایط آقا پسر خوب هستش .ما به هم علاقه مند هستیم خانواده آقا پسر منو پسندیدن و ما از دو شهر متفاوت نیز میباشیم .مادر من هم راضی هست ولی من میخوام با پدرم در میون بزارم اما خیلی میترسم که مخالفت کنه .از اینکه چجوری بگم و چطور اصلا بلد نیستم .من نمیخوام پدرم متوجه بشن که آشنایی قبلی با ایشون دارم چون مخالفت صد در صد میکنن .واقعا موندم که چی بگم و چطور بیان کنم خواهش میکنم در طرز بیان کردن کمکم کنید ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

عذر خواهی ميكنم به علت كسالت تاخير در پاسخدهی پيش آمد🙏🏻

دوست عزيز بهتر است در اين شرايط با مادرتان كه بيشتر به روحيات پدرتان

شناخت دارند مشورت كنيد .و همراه  ايشان در يک فضای صميمی و آرام در كنار پدرتان بحث را پيش بكشيد و در ادامه شما هم صحبت های خودتان را بكنيد.به صحبت های پدرتان را هم گوش كنيد .اگر خيلی اضطراب داريد و فكر ميكنيد نميتوانيد اين كار را به خوبی انجام دهيد ،ميتوانيد همراه مادرتان از مشاوره حضوری كمک بگيريد.

شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻