سلام ،من با آقایی که خواستگاريم اومدند و اصرار زیادی به ازدواج داشتند به خاطر شرایط روحی اون زمانم برخورد بدی داشتم  و سه ماه از هم بی خبر بودیم ، حال شرایط روحی و زندگیم خوب شده و من فهمیدم اشتباه کردم و دوست دارم باز به قبل برگردیم چون ما با هم شش ماه به توصیه خانواده ها در ارتباط بودیم و مشکل خاصی نداشتیم ، در حال حاضر من چند بار پیام صبح بخیر و روز خوش فرستادم و ایشان فقط میگه ممنونم ، خیلی از من دلخوره ، چیکار کنم که این دلخوری کم بشه ؟میخوام اول شروع دوباره طوری باشه که نترسه و به ارتباط ادامه بده تا دلخوريش رفع بشه ، پیشنهاد شما برای شروع دوباره چیه ؟ در صحبت هام چه حرفی بزنم که نشون بده بهش وابسته نیستم و بپذيره که همدیگرو ببینیم ؟ در حال حاضر سه ماهه هم را ندیدیم و برای دیدنش من باید پیشنهاد بدم ،چطور پیشنهاد بدم که بپذيره ؟ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

بدانيم افراد بخصوص كسی كه قصد جدی دارند و برای اين تصميم فكر كرده و مصمم هستند با دوستی ساده فرق دارند .متوجه احساستان هستم كه روزهای سختی داشته ايد اما بايد شرايط روانی و احساسی طرف مقابل را در نظر بگيريم و خودمان را جای طرف مقابل بگذاريم .فاصله باعث دوری ميشود و مطمئنا نميتوان بعد از اين مدت دوری انتظار اوضاع مثل قبل داشته باشيم كه احساس و رفتار فرد همان باشد.اينكه برای دو نفر تصميم گرفته شود يک طرفه  كمی غير منطقی است چون ما از احساس ايشان آگاه نيستيم.بيايد مزايا و معايب ادامه رابطه را بنويسيد و ببينيد ارجحيت با چيست .

بهتر است شما طی پيامي شرايط آن موقع خود را توضيح دهيد و احساس و خواسته فعلی تان را به ايشان شرح دهيد و دوستانه درخواست ديدار كنيد

اما بايد اين را بپذيريد كه انتخاب برای ديدار يا عدم ديدار با ايشان است .