سلام

ببخشید من با همسرم چهار سال همکلاسی بودیم و آخرشم به هم رسیدیم ولی از دی ماه سال قبل که نامزد کردم هیچوقت حس نکردم برای شوهرم تازگی دارم. الان ۶ ماهه که عروسی کردم و متاسفانه اصلا نه کلامی نه حرکتی محبت نمیکنه بهم. اگه من سرحال باشم میاد سمتم اگه ناراحت باشم حتی دلیل ناراحتیمم نمیپرسه‌. اگرم از دست کسی از خانوادش ناراحت باشم و فقط بخوام درددل کنم نه تنها دلداریم نمیده بلکه طرف اونا رو میگیره و تایید میکنه. منم واقعا افسرده شدم. ده دقیقه سرحالم و بیست دقیقه گریه میکنم. لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم لطفا همین حرف ها را به همسرتان بزنید. تمرین کنید که چه طور میتوانید با یکدیگر دیالوگ کنید و خواسته ها و انتظارات خود را مطرح کنید. وقتی که ازدواج میکنیم باید بتوانیم با همسرمان تعامل داشته باشیم. باید بتوانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم نه رو به روی هم. پس در اولین فرصت و در شرایطی که هم شما وهمسرتان حال خوبی دارید با ایشان صحبت کنید. از خواسته هایتان بگویید بدون اینکه ایشان را محکوم کنید یا قضاوت کنید چون راه را برای تعامل مثبت میبندید. حرف هایتان را بزنید و حرف های ایشان را هم بشنوید. این تعامل و صحبت کردن با همسرتان هم به شما و هم به ایشان کمک میکند که یکدیگر را بهتر بشناسید و از خواسته های یکدیگر مطلع شوید و اگر سوء تفاهمی ایجاد شده روشن و بر طرف شود و..... شما باید بیش از هر کسی با همسرتان صحبت کنید نه اینکه هیجانات منفی را در خود بریزید و حال روانی خود را بد کنید. اگر به تنهایی توانستید مسئله را حل کنید  که عالی ست اما اگر نتوانستید حتما از کمک یک روانشناس حضوری کمک بگیرید. موفق باشید.