عدم رابطه جنسی با همسر

سلام

کودکم یکساله است.پس از شنیدن خبر بارداریم همسرم دیگه نخواست با من رابطه برقرار کنه.(ایشون بینهایت حساسه و فکر میکرد داشتن رابطه برای جنین خطرناک باشه)،پس از زایمان هم باز نتونستیم وارد رابطه بشیم تا امروز که جمعا حدود دو سال میشه.

اوایل من خیلی مشتاق رابطه بودم ولی به مرور من هم میل جنسیم کم شد.برای حل این مشکل چه باید کرد؟لطفا راهنمایی بفرمایید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
لطفا موارد زیر را انجام دهید:

1- حتما همسرتان را یک پزشک غدد ویزیت کنند
2- در صورتی که ایشان به لحاظ جسمانی و غدد جنسی مشکلی نداشتند، باید ایشان به همراه شما حضورا تحت سکس تراپی قرار بگیرند

موفق باشید