ناهمواری سطح جمجمه کودک

من دخترم ۱۵ ماهشه. وقتی سرش و جمجمه اش رو لمس میکنم دقیقا بالای گوشاش در هر دو طرف برجستگی داره. دو تا نا همواری استخوانی که عین مال آدم بزرگا نیست. حالا نمیدونم این ناهمواری های روی جمجمه اش به خاطر اینه که ملاجش بسته نشده و طبیعیه یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام
محل قرار گرفتن ملاج جلو و پشت سر است و ربطی به برجستگی محلی که شما گفتید ندارد. بهتر است توسط پزشک از نظر سایز دور سر،شکل سر و معاینه نورولوژیک ویزیت شود.