سلام خسته نباشید ۹ ماهه ازدواج کردم بنا بر مشکلات و حرف هایی که بین خانواده هامون رد و بدل شد قهری صورت گرفت که با میانجی گری من خانواده ام برای آشتی پا پیش گذاشتن البته در اون بگو مگو مادرم گفت من اگه میدونستم دختر نمیدادم شوهرمم ناراحت شد و اونم دیگه نمیاد خونه مامانم اینا من تنها میرفتم حالا باز با اینکه خانواده ام برای آشتی اومدن ولی شوهرم قبول نمیکنه بیاد خونشون میگه خودت برو تو رو خدا من چیکار کنم از اونطرف هم خانواده ام میگن ما اومدیم دیگه تو رو خدا کمکم کنین انقدر فشار روحی و استرس دارم که دارم دیونه میشم که آرزوی مرگ میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
از این که بین همسر و خانواده کدورت به وجود آمده تحت فشار هستید و تلاش می کنید هر چه سریعتر این کدورت رو رفع کنید و این قابل درک هست .
اما به خاطر داشته باشید هر چقدر تلاش بیشتری انجام بدید مانند این هست که مشت خودتون رو محکم به دیوار میکوبید طبیعتا کسی که دردش میاد کسی نیست جز خود شما
نیاز هست خانواده و همسرتون حد و مرزهای یکدیگر رو بشناسند وخودشوندمتوجه شوند چه چیزی باعث رنجش طرف مقابل خواهد شد شما از میانجی گری دست بردارید تا فشار از روی شما برداشته بشه و بیشتر بروی بهبود رابطه خودتون و همسرتون متمرکز بشید اگر رابطه شما دو نفر صمیمی باشه کم کم با گذشت زمان کدورت ها فراموش خواهد شد که امری طبیعی هست اما با وساطت شما تازه نگه داشته میشه
اگر احساس می کنید همسرتون فردی کینه ای ویا زودرنج هست نیاز نیست شما تلاش کنید این ویژگی ها رو اصلاح کنید بلکه از یک مشاور یاری بگیرید چون اگر خودتون مداخله کنید روی رابطه تون تاثیر منفی خواهد داشت