ترس از رابطه جنسی

سلام من سه ساله ازدواج کردم هنوز موفق به رابطه جنسی نشدم یک استرس خیلی شدید دارم که پاهامو منقبض میکنه از درد نمیترسم ولی استرس دارم اصلا دست خودم نیست خسته شدم اصلا نمیدونم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
شما دچار اختلال واژینیسموس هستید . این اختلال ناشی از ترس و اضطراب شدید نسبت به برقراری رابطه جنسی و به خصوص دخول ایجاد می شود . البته عموما تا حدودی ترس و اضطراب نسبت به سایر مسائل هم در این افراد دیده می شود ضمن این که وسواس هم در آنها شایع است .
جهت درمان واژینیسموس می بایست تحت درمان چند جلسه ای زیر نظر یک روانپزشک
و یا زوج درمانگر مجرب در حوزه سلامت جنسی قرار بگیرید .